Where is the wall?

Ja nu sjunger den har resan pa sista versen sa att saga. Vi aker namligen hem imorgon. Forst nagra dagar med familj och vanner sen vidare mot Oslo. Fast det ar inte sa dumt det heller faktiskt. Det borjar ju bli var och allt det dar. Som ni sakert markte sa hade jag och Jonas avskedsfest igar, och vilken fest det blev. Det var jag Jonas och vara vanner Bucket, Bucket, Bucket och Bucket. Vi kan ju erkanna att vi var dom som sjong hogst och klappade mest pa hoppbaren under trubadurframtrandandet. Det var aven vi som ledde "one more time" klassikern. Vi inser sahar i efterhand att vi nog var i ett annat stadie an rasten. Men vad gor val det. Vi hade det fantastiskt trevligt igar. Fast hojdpunken var nog inne pa 7eleven igar nar Jonas drar fram ett ess ur rockarmen, namnligen arga snickarn, den har gangen pa engelska. Da bor ju aven tillaggas att 7eleven ar ganska valgastat vid tresnaret nar klubbarna stanger. "Where is the wall?, there should be a wall here" Alla uppskattade utom en. Men en engelskman tyckte till och med att "it actually makes sense". Om jag anda hade det pa film. Men ni kan ju kanna av kanslan pa klippet nedan. Idag har vi varit pa MBK, en av Bangkoks fetaste shoppingcenturm. Mycket trams men vi gjorde anda nagra fynd. Jonas passade aven pa att klippa sig for 35kr, blev valdigt fint. Men allt klar ju en skonhet. Hur som haver, hoppas ni gillat oss. For det har blir varat sista inlagg. Ytterst trevligt att sa manga fojlt med. Som riktiga bloggers ska vi nu ge oss ut efter en chihauau och dopa den till Armani eller Louie V vi far lura lite pa saken. Nuff said! Pusskramsespastan.





LIVE LIVE LIVE!!!!!!

Hallaoja! Vi bloggar just nu live ifan BK. Formodligen naganting vi kommer angra i efterhand men just nu kanns det helt ratt. Vi kan ju erkanna att det har slunkit ner en och en annan bucket ikvall, och inte nog med det sa vann Jonas precis en sten sax pase tavling mot en fortjusande Thailandska som gjorde oss tio chang ol rikare. Dom avnjuter vi nu pa ett internetcafe. Bilderna ar nyligen tagna och kvaliten kan vi diskutera imorgon istallet :) Vi ska efter att vi avslutat dessa ol dra vidare till "grisbaren". Nog sagt, formodligen for mycket sagt dessutom. Vi lever och vi gor det javligt bra. Ciao!!! (ursakta svordommen)

Nasta stopp GRISBAREN!



Taget uppifran hoppbaren, dar latar sasom Wonderwall till By the way spelades. Angenamt!

Denna urdaliga bilden tillagnar vi David Lofquist. FLUGSMALLARN!

Innan ingang till hoppbaren mots man av flertalet utav dessa lappar. Darav namnet.

Bra marknadsforing ???

Bottles of DP no ID

Tillbaks i Phuket

Cha Cha! Vi har egentligen inte sa mycket att komma med i textvag mer an att vi fortfarande har det bra. Sista dagen pa Phi Phi var vi ute och fiskade, eller om sanningen ska fram sa var det bara Jonas som fiskade. Fick en hel del fisk, inget stort bara massa fargglatt och konstigt, som taget ur hitta nemo. Inte nemo dock, det vore ju for synd. Hur som helst. Vi ar tillbaks i Phuket och Rawai hos Hakan, har solar, ater och sover vi mest. Ikvall ska vi dock ta nattbussen till Bangkok. En 14h harva som oftast blir fler timmar an utlovat. Men det ar det billigaste allternativet dessutom sa forlorar vi ingen dyrbar tid med tanke pa att vi anda sover. Sa ett par dagar i Bangkok for att sedan ta flyget hemat. Vi hors !
Vackra longtail batar.
Talamod ar fiskarens basta van!

Sot pojke som tog hand om var fisk. Hoppas det smakade bra!
Valborgsfirande. Mycket trevligt!
God mat, gott vin.
Hungrig ridgeback?
Nattdopp, Jonas utmanar odet.

RSS 2.0